Αρχική Δράσεις Η Φιλαρμονική Νέας Ιωνίας εκτελεί ειδικό πρόγραμμα στην Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας

Η Φιλαρμονική Νέας Ιωνίας εκτελεί ειδικό πρόγραμμα στην Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας

Από Ένωση Σπάρτης

Την Κυριακή , 23 Δεκεμβρίου 2018 η Φιλαρμονική Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε ένα ρεσιτάλ με έργα ελλήνων και ξένων μουσουργών, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Εικοσιπέντε μουσικοί επί σκηνής, με τον μαέστρο κ. Στάθη Κιοσόγλου καθήλωσαν το ακροατήριο, στο οποίο διακρίναμε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη μαζί με τον δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Γκότση, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου και αρχηγούς παρατάξεων και προέδρους πολλών φορέων, τον γνωστό καρδιολόγο κ. Σωτήριο Πατσιλινάκο καθώς και ανθρώπους των τεχνών. Επρόκειτο για μια δουλειά που προετοιμάζονταν επί μήνες και είχε επιχορηγηθεί από το Δήμο Νέας Ιωνίας.

Για τη Φιλαρμονική και τον μαέστρο μίλησαν οι κυρίες Bασιλεία Ζαχαράκη και Ιωάννα Σαπουντζάκη. Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος ο οποίος αναφέρθηκε και στον πατέρα του μαέστρου, τον αείμνηστο Άκη Σμυρναίο (Γαληνό Κιοσόγλου), πρώτο μαέστρο της Φιλαρμονικής, το 1964 και στο πολύ γνωστό έργο του για την Εθνική Αντίσταση «Στ’ άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα». Το κοινό ενθουσιασμένο, στο τέλος χειροκρότησε ένθερμα μουσικούς και μαέστρο και «απαίτησε» ένα ακόμα μουσικό κομμάτι, αίτημα που με μεγάλη χαρά η μπάντα χάρισε στο κοινό.

Η βραδιά έκλεισε με τις γιορτινές ευχές του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και του πρωτοσύγκελου κ. Επιφάνιου οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την αισιοδοξία τους για το μέλλον της πόλης μας στον τομέα του πολιτισμού και της παιδείας, χαιρέτισαν την προσπάθεια της Φιλαρμονικής και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά σε όλους. Ακολούθησε γιορτινό κέρασμα με μικρασιάτικα γλυκά και ανταλλαγές ευχών για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ήταν μια βραδιά γιορτινή, μελωδική, από αυτές που θέλουμε να θυμόμαστε.


Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα