Αρχική Ανακοινώσεις Καταρτίστηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας

Καταρτίστηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας

Από Ένωση Σπάρτης

  Το βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουνίου 2019, στα γραφεία της Ενώσεως, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα κατά τις αρχαιρεσίες της 5-6-2019 Νίκου Χατόγλου συνήλθαν τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής προκειμένου να καταρτισθούν σε σώμα, κατά τις διατάξεις του Καταστατικού.

Κατόπιν των τυπικών διαδικασιών το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, για την περίοδο 2019 – 2021, καταρτίστηκε σε σώμα με ομόφωνες αποφάσεις ως ακολούθως:

 

Πρόεδρος: Xάρης Σαπουντζάκης

Αντιπρόεδρος Α΄: Νίκος Χατόγλου

Αντιπρόεδρος Β΄: Ξένια Παλλιόγλου

Γενικός Γραμματέας:  Κοσμάς Χατόγλου

Ειδικός Γραμματέας:  Ιωάννα Σαπουντζάκη

Ταμίας:  Βασιλεία Κλαύση – Ζαχαράκη

Έφορος: Δημήτριος Μωραλόγλου

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Σταύρος Παπαγερασίμου

Μέλη: Λουκάς Χριστοδούλου, Σίμος Ιντζόγλου, Αθανάσιος Γουναρίδης.

Αν/κά μέλη: Ελισάβετ Παναγιωτάκη, Όμηρος Ακιανίδης, Νίκος Παντελίδης.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Ηλίας Μωραλόγλου (προεδρεύων), Κυριάκος Ελμαλόγλου, Κώστας Χατηαποστόλου.

Επίσης ορίσθηκαν  ως υπεύθυνος του Τμήματος Σκακιού ο κ. Νίκος Χατόγλου. Εκπρόσωπος στην Ο.Π.Σ.Ε ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου, αν/τής ο κ. Κοσμάς Χατόγλου.

Εκπρόσωπος στην Ε.Σ.Ο και στην Ε.Σ.Σ.Ν.Α ο κ. Νίκος Χατόγλου, με αναπληρωτή τον κ. Κοσμά Χατόγλου.

Σε επόμενη συνεδρίαση του το Δ.Σ. θα ορίσει υπεύθυνους διαφόρων Επιτροπών.

*Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ενώσεως απευθύνεται σε όλα τα μέλη (Τακτικά και Αρωγά), σε όλους τους φίλους του Συλλόγου σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, στους ευεργέτες και χορηγούς και τους καλεί να βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και ν’ ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις του μετέχοντας και στηρίζοντας δράσεις, προκειμένου να παραμείνει ψηλά, όπως ήταν πάντα στη συνείδηση των μικρασιατών και όχι μόνον.

Απευθύνεται προς την Ο.Π.Σ.Ε, τα αδελφά μικρασιατικά σωματεία, αλλά και τα λοιπά πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της Νέας Ιωνίας, το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ, τη Δημοτική Αρχή και τους Οργανισμούς του Δήμου, τον τοπικό και προσφυγικό  Τύπο, ηλεκτρονικό  ή όχι και ζητεί τη συνεργασία τους, όπως γινόταν και στο παρελθόν αλλά αν είναι δυνατόν ακόμη περισσότερο.

 

Από την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα