Αρχική Δράσεις Φθινοπωρινή απόδραση της Ένωσης Σπάρτης Μ.Ασίας στην Ελευσίνα

Φθινοπωρινή απόδραση της Ένωσης Σπάρτης Μ.Ασίας στην Ελευσίνα

Από Ένωση Σπάρτης

Το πρωί της περασμένης Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018, 60 εκδρομείς περίμεναν να επιβιβαστούν στο πούλμαν στην πλατεία Σημηριώτη, για μια ημερήσια εκδρομή –  απόδραση στην Ελευσίνα της Ένωσης Σπάρτης.

Γι’ αυτούς είχε οργανωθεί ειδικό πρόγραμμα που  συνδύαζε την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και την ξενάγηση από ειδικό ξεναγό, μαζί με συνάντηση στο χώρο τους, με τους Μικρασιάτες της Ελευσίνας και την επικοινωνία των δύο συλλόγων, μέσα σε μια θερμή ατμόσφαιρα. Ο σύλλογος Μικρασιατών Ελευσίνας, με επικεφαλής την πρόεδρό του κ. Γιαγτζόγλου υποδέχθηκαν τους εκδρομείς, τους ξενάγησαν στο καλά οργανωμένο μουσείο τους, τους κέρασαν και τους πρόσφεραν αναμνηστικές εκδόσεις τους.

Εκ μέρους των εκδρομέων, μελών και φίλων της Ενώσεως, η αρχηγός της εκδρομής κ. Βασιλεία Ζαχαράκη, ο αντιπρόεδρος κ. Κοσμάς Χατόγλου, ο γεν. γραμματέας κ. Αθανάσιος Γουναρίδης και η ειδική γραμματέας κ. Ιωάννα Σαπουντζάκη αναφέρθηκαν στην ιστορία της Ενώσεως και της αξέχαστης πατρίδας Σπάρτης προσφέροντας σχετικές εκδόσεις του συλλόγου.

Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, με την γλαφυρή όσο κι εξαντλητική ανάδειξη του από την ξεναγό, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Καθώς πλησίαζε η ώρα του φαγητού οι εκδρομείς ανέβηκαν στο πούλμαν για τη μεταβίβαση στη Νέα Πέραμο, όπου σε καλά εστιατόρια της παραλίας είχε προετοιμασθεί το γεύμα με θαλασσινά ή όχι.

Ένας μικρός περίπατος στην ακρογιαλιά και η επάνοδος στη Νέα Ιωνία πριν βραδιάσει.

Μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη οργάνωση εκδρομής της Ένωσης. Πραγματικά αξίζει έπαινος στα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθειά τους, ώστε να γίνουν όλα σωστά και έγκαιρα. Αυτό τουλάχιστον μας ζητήθηκε να γράψουμε από όλους τους εκδρομείς, που είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Έτσι κι ενθαρρύνεται το Δ.Σ. για να προετοιμάσει την επόμενη εκδρομή – απόδραση.

Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα