Home Ομαδες-ΤμηματαΣκάκι Νέος Θρίαμβος! Η Ομάδα μας κάτω των 12 ετών Πρωταθλήτρια Αττικής για το 2017

Νέος Θρίαμβος! Η Ομάδα μας κάτω των 12 ετών Πρωταθλήτρια Αττικής για το 2017

by Ένωση Σπάρτης

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας συμμετείχε στο ομαδικό Κύπελλο Παίδων κάτω των 12 ετών (U 12) Αττικής 2017 που διεξήχθη την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, με το Ελβετικό σύστημα των 7 γύρων. Το εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι αφού διαγωνίσθηκε σ’ ένα σύνολο 51 ομάδων όλων των Εθνικών κατηγοριών, έπειτα από πολύ δυνατούς αγώνες, σχεδόν με όλες τις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης παραμένοντας αήττητη, κατέκτησε την 1η θέση και το Κύπελλο.

Αν σκεφθεί κανείς ότι όλα τα παιδιά μας, τα οποία ξεκίνησαν το Σκάκι στην Ένωση, ήταν μέχρι 11 ετών και αγωνίστηκαν με μεγαλύτερά τους, τότε θα κατανοήσει ότι η επιτυχία τους παίρνει πραγματικά τις διαστάσεις θριάμβου!                                                     

Tα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν τα εξής:  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΣΒΕΣΤΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΥΤΣΑΛΗΣ, ΒΑΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .

Αρχηγός ήταν η ΒΑΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ.

Κατά σειρά, η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας αντιμετώπισε :

τον Α.Ο. Κηφισιάς τον οποίο νίκησε με 3 – 1,

τον Σ.Ο. Αιγάλεω Β΄ με 3 – 1

τον Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ με 2,5 – 1,5,

την ΕΠΑΣ Πεύκης «Αριστοτέλης»  με 4 – 0,

τη Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ»  με 3 – 1,

τον Φ.Ο Ελληνικού,  στην μοναδική ισοπαλία,  με  2 – 2

και  τον Α.Ο Ζήνων Γλυφάδας με 2,5 – 1,5.

Το Δ.Σ. της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Ν. Χατόγλου, τον προπονητή κ. Κ. Γρυπαίο καθώς και τον αντιπρόεδρο  κ. Kοσμά Χατόγλου.

Related Articles