Home Ανακοινώσεις Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας

by Ένωση Σπάρτης

Την περασμένη Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, το βράδυ, συνεδρίασε το νεοεκλεγέν από τις Αρχαιρεσίες της 31-5-2017, Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας, προκειμένου να καταρτισθεί σε σώμα.

Ο προεδρεύων, ως πρώτος σε αριθμό ψήφων, κ. Χάρης Σαπουντζάκης καλωσόρισε και συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους και παρακάλεσε σε πνεύμα συναίνεσης και αλληλοκατανόησης να προβούν στη συγκρότηση τους σε σώμα λαμβάνοντας υπόψη και την ιστορία προσφοράς του κάθε μέλους, τα ιδιαίτερα προσόντα του, όσο όμως και τα μηνύματα της γεν. συνέλευσης για συμμετοχή περισσοτέρων εκπροσώπων της 3ης γενιάς στη διοίκηση.

Στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν εξελέγησαν ομοφώνως για τη 2/ετία 2017-2019:

Πρόεδρος: ο κ. Χάρης Σαπουντζάκης

Αντιπρόεδρος Α΄:  ο κ. Κοσμάς Χατόγλου

Αντιπρόεδρος Β΄: η κ. Βασιλεία Ζαχαράκη

Γεν. Γραμματέας: ο κ. Αθανάσιος Γουναρίδης

Ειδ. Γραμματέας: η κ. Ιωάννα Σαπουντζάκη

Ταμίας: η κ. Ξένια Παλλιόγλου

Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: ο κ. Σταύρος Παπαγερασίμου

Έφορος – Κοσμήτορας : ο κ. Δημήτριος Μωραλόγλου

Μέλη:  1) ο  κ. Όμηρος Ακιανίδης

2) ο κ. Νίκος Χατόγλου, ο οποίος ορίσθηκε ως υπεύθυνος του Τμήματος Σκακιού

3) ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο οποίος ορίσθηκε ως υπεύθυνος ειδικών αποστολών για επαφές με μέλη του Συλλόγου που διαμένουν εκτός Αθηνών και με θρησκευτικές αρχές εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα η 3/μελής Εξελ. Επιτροπή: από τους κ.κ. Κυριάκο Ελμαλόγλου, Ηλία Μωραλόγλου και Σίμο Ιντζόγλου εξέλεξε ως προεδρεύοντα της τον κ. Ηλία Μωραλόγλου.

Αναπλ/κά μέλη είναι: α) για το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Νίκος Παντελίδης και β) για την Εξελ. Επιτροπή ο κ. Κώστας Χατζηαποστόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ύστερα από τη συγκρότησή του απευθύνει θερμό χαιρετισμό στα μέλη (Τακτικά και Αρωγά) αλλά και τους πολυπληθείς φίλους του Συλλόγου και τα καλεί να μένουν κοντά του, να μετέχουν σ’ όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του και πάντως να επικοινωνούν, με όποιο τρόπο βρίσκουν πιο πρόσφορο καταθέτοντας τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους, για την παραπέρα πορεία ενός φορέα, που εφέτος συμπλήρωσε 84 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα δρώμενα  της Ν. Ιωνίας κι όχι μόνον και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Ακόμη το Δ. Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει για την έως τώρα εξαιρετική συνεργασία που είχε και ελπίζει να έχει στο μέλλον, με την Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλ/φείας και τον λαμπρό προκαθήμενο της, σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ, με τη δημοτική αρχή στο σύνολό της, με την Ο.Π.Σ.Ε, αλλά και με τους προσφυγικούς και μη συλλόγους της Νέας Ιωνίας, όσο και της Περιφέρειας, με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας (έντυπα και ηλεκτρονικά) για τη φιλοξενία των απόψεών του.

Στις πολύ δύσκολες μέρες που σήμερα η πατρίδα μας περνάει η Ένωση θα εξακολουθήσει να εκφράζει με συνέπεια και παρησία, όπως έπραξε μέχρι τώρα, τις υγιείς αρχές που μετεκένωσαν σ’ όλους εμάς οι ξεριζωμένοι μικρασιάτες πρόγονοί μας από τη Σπάρτη της Πισιδίας και τις οποίες στο περιβάλλον ενός ελεύθερου διαλόγου και των αναγκαίων προσαρμογών των καιρών, θα υπηρετεί με όλες της τις δυνάμεις.

 Από την Ένωση Σπάρτη Μ. Ασίας

Related Articles