Αρχική Δράσεις Η Ένωση Σπάρτης στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας
Η Ένωση Σπάρτης στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας

Η Ένωση Σπάρτης στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας

Από Ένωση Σπάρτης

Την Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2017 τα μέλη και οι φίλοι της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας παρακολούθησαν την αφιερωμένη σ’ αυτούς παράσταση του Θεατρικού Εργαστηριού του Δήμου με το έργο του Ν. Λάσκαρη «Μαλλιά Κουβάρια» , που σκηνοθέτησε ο Ιωσήφ Πολυκάρπου.

Πριν από την έναρξη της παράστασης ο Πρόεδρος της Ενώσεως καλωσόρισε τους θεατές, οι οποίοι είχαν «καταλάβει εξ εφόδου» το θέατρο. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον συμπατριώτη του τον Ιωσήφ Πολυκάρπου για την αφιέρωση της παράστασης στους Σπαρταλήδες και μίλησε με λίγα λόγια για το πρόγραμμα πολιτιστικών παρεμβάσεων της Ένωσης.

Κατόπιν κάλεσε το συγγραφέα και σκηνοθέτη Πολύκαρπο Πολυκάρπου για να δώσει, όπως πάντα κάνει σ’ ανάλογες περιστάσεις, την ανάλυση του έργου και το βιογραφικό του συγγραφέα του.

Πρόκειται για μια κωμωδία εποχής, που βασίζεται σε συνεχείς παρεξηγήσεις, που προκαλούν το αβίαστο γέλιο.

Μετά το τέλος της παράστασης μοιράστηκαν σε όλους λουλούδια και προσκεκλημένοι και συντελεστές της παράστασης προσήλθαν στην καθιερωμένη δεξίωση.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πανοσολογιότατο πρωτοσύγκελο κ. Επιφάνιο, τον πατέρα Χρυσόστομο, την κ. Δεσπ. Θωμαϊδου, εκπροσώπους συλλόγων, λόγιους και καλλιτέχνες.

Όλοι εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους για το έργο, αλλά και την εκτίμησή τους για τις προσπάθειες της Ενώσεως στον τομέα του Πολιτισμού.

  Από την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

 

Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα