Αρχική Ομαδες-ΤμηματαΣκάκι Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας συγχαίρει τους σκακιστές του 4ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας συγχαίρει τους σκακιστές του 4ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας

Από Ένωση Σπάρτης

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τους μικρούς σκακιστές της : Μαν. Ασβεστά, Αλ. Προυτσάλη, Δημ. Παπαδημητρίου, Β. Τσεκούρα και Στ. Τσεκούρα, μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ιωνίας για τη μεγάλη τους επιτυχία ν’ αναδείξουν το σχολείο τους στη 2η θέση στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2017. Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις μεγάλου πολύκεντρου , το περασμένο Σάββατο  στις  18-3-2017, από το πρωί ως το βράδυ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων παρευρίσκετο κι έδινε τις συμβουλές του ο μαιτρ της Ενώσεως  Κυριάκος  Γρυπαίος.

Με την επιτυχία της αυτή  η ομάδα του 4ου Δημοτικού σχολείου, που εξ ολοκλήρου διδάχθηκε το Σκάκι στην Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας κατέκτησε κύπελλο, αλλά παράλληλα και την πρόκρισή της στα τελικά Ελλάδος που θα γίνουν στο Λουτράκι από 8-10 Απριλίου 2017.

Η Ένωση θέλει να συγχαρεί και τους γονείς των παιδιών αλλά και τον υπεύθυνο του Τμήματος Σκακιού κ. Νίκο Χατόγλου για την επιτυχία αυτή .

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

Σχετικά Άρθρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Περισσότερα