Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας "Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών"|Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2021
Είστε εδώ: Home » Δράσεις » 2ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα του Δήμου Ν. Ιωνίας
  • Ακολουθήστε μας

2ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα του Δήμου Ν. Ιωνίας 

2ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα του Δήμου Ν. Ιωνίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το 2ο Σκακιστικό Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα του Δήμου Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με την Ένωση Σπάρτης και το Σκακιστικό Σύλλογο ΣΑΝΙ.
Το πρωτάθλημα έγινε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας. Συμμετείχαν 200 μαθητές των Δήμων Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης, Πεύκης, Γαλατσίου, και Φιλοθέης.
Είχαμε την τιμή να παρευρίσκονται κοντά μας ο πρωταθλητής Ελλάδος Grand Maitre Χρ. Μπανίκας και ο Fide Maitre Χρ. Γκορίτσας.
Oι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύτηκαν με κύπελλο και οι τρεις επόμενοι με μετάλλιο. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους.
Τις απονομές έκαναν: ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σάββας Καλαμάρης, ο Πρόεδρος του Αθλ. Οργανισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, κ. Σάββας Νάνος, ο Αντ/δρος της Ένωσης Σπάρτης κ. Νίκος Χατόγλου, ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Ανάπτυξης Ν. Ιωνίας κ. Γιώργος Βλάχος ,ο Γραμματέας της Ε.Σ.Σ.Ν.Α κ. Χρήστος Γκορίτσας, ο Διευθυντής Αγώνων, κ. Κυριάκος Γρυπαίος και ο Χριστόδουλος Μπανίκας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη μεγάλη βοήθεια του δικού μας Υπεύθυνου Σκακιού κ. Ν. Χατόγλου , ο οποίος με το μεράκι του και με τη βοήθεια πολλών γονιών που τα παιδιά τους ανήκουν στο Σκακιστικό τμήμα της Ενώσεώς μας κατάφεραν για άλλη μια φορά να φέρουν εις πέρας αυτή τη δύσκολη διοργάνωση.